Elke eerste en derde woensdagavond van de maand is er een film te zien in Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Als Filmhuis Mill zijn er de meest uiteenlopende films te zien. Woensdagavond 5 februari is dat vanaf 20.00 uur Papillon.

Een toegangskaartje kost 6,- euro en dat is inclusief een consumptie. Haal tickets bij de balie of reserveer online.

Papillon

De remake van de epische Frans-Amerikaanse avonturenfilm, naar de gelijknamige semi-autobiografische roman van Henri Charrière.
Na een onterechte veroordeling voor moord wordt kluisrover Henri Charrière in 1931 voor een levenslange gevangenisstraf verbannen naar Frans Guyana. Hij is vastbesloten zijn vrijheid te herwinnen en sluit daarom een deal met de rijke en eigenzinnige Louis Dega. In ruil voor bescherming, bekostigt Dega zijn ontsnappingspogingen. De wrede omstandigheden, eenzame opsluitingen en continue dreigingen houden Henri niet tegen. Na vele mislukte uitbraken worden Henri en Dega overgeplaatst naar het gevreesde Île du Diable; Duivelseiland. Nog nooit wist iemand van dat eiland te ontsnappen, maar zelfs na 13 jaar gevangenschap is Henri niet te stoppen. Hij moet en zal op vrije voeten komen…

Tickets

Haal tickets bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill of reserveer online via www.myllesweerd.nl.