Elke eerste en derde woensdagavond van de maand draait er in Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill een film. In dit Filmhuis de meest uiteenlopende films.

The Greatest Showman is woensdagavond 18 maart te zien vanaf 20.00 uur. Mocht u zelf een tip hebben voor een film die niet mag ontbreken in Filmhuis Mill, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

The Greatest Showman

The Greatest Showman met Oscar® genomineerde Hugh Jackman in de hoofdrol, is een muzikaal spektakel geїnspireerd door het leven van P.T. Barnum. Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter ‘de grootste show van de wereld’, een betoverend spektakel en de viering van zijn levende fantasie. Een voorstelling die een wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht.

Tickets

Een toegangskaartje kost 6,- euro en dat is inclusief een consumptie. Haal tickets bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill of reserveer online via www.myllesweerd.nl.