The Lady in the Van

Elke derde woensdagavond van de maand is het van september tot en met juni in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill tijd voor het Filmhuis.

Officieel start het nieuwe filmseizoen echter al op zondag 11 september. Dat met de ontbijtbios en de Nederlandse film de Helleveeg. De kosten inclusief ontbijt zijn hiervoor 10,00 euro en alleen een kaartje voor de film kost 5,00 euro.

Gratis film

Op woensdag 21 september is het Filmhuis helemaal gratis toegankelijk. Die avond draait om 20.00 uur de film The Lady in the Van. Kaartjes hiervoor reserveren is niet mogelijk.

Nieuwe theaterstoelen

De film op woensdagavond 21 september is helemaal gratis toegankelijk. Dat om iedereen kennis te laten maken met de nieuwe theaterstoelen in Myllesweerd. Op veler verzoek zijn deze onlangs aangekocht en worden vanaf dit nieuwe seizoen gebruikt. Let wel op, want de stoelen tijdens film- en theatervoorstellingen zijn niet genummerd. Hierdoor kunt u dus zelf kiezen waar u gaat zitten en ook bij wie. Reserveren bijvoorbeeld uw vrienden of kennissen los van u tickets, dan nog kunt u gezellig naast elkaar gaan zitten om van de voorstelling te genieten. Dit zou bij genummerde zitplaatsen organisatorisch onmogelijk zijn. Zorg wel dat u tijdig aanwezig bent, want wie het eerst komt, kan tijdens de film- en theatervoorstellingen ook als eerste een zitplaats kiezen.

Reserveren

Wilt u voor de ontbijtbios of de theatervoorstellingen kaartjes reserveren? Dan kan dat via de website van Myllesweerd. Ook zijn tickets af te halen aan de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill. Voor het gratis toegankelijke Filmhuis van 21 september is het niet mogelijk kaartjes te reserveren. De film start die avond om 20.00 uur, de zaal is vanaf 19.30 uur open.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de film- en theatervoorstellingen? Like dan de Facebookpagina van Myllesweerd, volg ze op Twitter of zie www.myllesweerd.nl.