Rayen Panday

Zaterdagavond 8 april is het in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill weer tijd voor cabaret. Dat met Rayen Panday.

De show start om 20.15 uur en tickets kosten 15,00 euro. Dit is inclusief een consumptie. Reserveer tickets via de rubriek Theater op www.myllesweerd.nl of haal ze op bij de balie van Myllesweerd.

Na het succes van Drie keer Rayen, Vrijspraak en vele optredens in binnen- en buitenland staat Rayen Panday met zijn nieuwe avondvullende voorstelling Niet Verder Vertellen in het theater. Rayen is één van de meest gewilde namen in de cabaretwereld en weet de ene na de andere spitse grap op mensen af te vuren.

In Niet Verder Vertellen neemt Rayen geen blad meer voor de mond. Hij heeft het over persoonlijke en vertrouwelijke zaken die hij durft te delen, maar absoluut niet verder mogen worden verteld! Je kunt vast wel een geheimpje bewaren, toch?

Met scherpe humor, muzikaal talent, vermakelijke publieksinteractie en verrassende invalshoeken weet Rayen Panday weer een fantastische theatervoorstelling neer te zetten.

Nóg persoonlijker. Nóg scherper. Nóg grappiger.

Meer weten over de film- en theatervoorstellingen in Myllesweerd? Like de Facebookpagina, volg ze op Twitter of zie regelmatig www.myllesweerd.nl.