AH Bonus

Carnaval zit er weer op. De laatste twee jaren is het vieren van carnaval er voor mij door familieomstandigheden bij ingeschoten. Het hoofd was bij verdrietige zaken in plaats van bij feestvieren. Maar dit jaar heb ik de draad weer opgepakt en echt genoten.

Orthopedisch centrum ViaSana aan de Hoogveldseweg in Mill verwelkomt twee nieuwe directieleden: Ronald van Heerwaarden, specialist op het gebied van beenstandscorrecties en gewrichtsparende chirurgie, vervult voortaan de rol van medisch directeur.

Sinds enkele weken ben ik de nieuwe kantoor medewerker van het Vrijwilligerspunt Mill. Ik ben René van Leenen, 44 jaar en getrouwd. Een paar maanden geleden zijn wij verhuisd naar het mooie Mill.

Komende zondag 25 februari is er van 10.30 uur tot 13.00 uur weer een gevarieerde Baby- en Kinderbeurs in Mill.

Door Elly Meijnders - Eén van de doelstellingen van Sportvereniging Hart in Actie is te bewerkstelligen dat mensen informatie krijgen over de inhoud van een gezonde levensstijl.

Regelmatig plaatsen we in De Neije Krant en op inmill.nl foto’s en artikelen uit het archief van Toon Willems. Dit onder de titel Mill van toen.

Op de oproep om kandidaten aan te melden voor een Valentijnboeket kregen Bianka en Ralf Berends van Berends Bloemsierkunst in Mill heel wat aanmeldingen binnen. Uit alle reacties werden er 2 getrokken.

De komende weken geven wij u een inkijk in het Verkiezingsprogramma, 2018-2022 van de VKP, waarbij we deze week stilstaan bij de kern Langenboom. Zie voor het gehele verkiezingsprogramma onze website.