Foto: Cockie Kremers

In deze coronatijd is telefonisch of via mail producten kopen bij Buitengewoon Kado in Mill altijd mogelijk. Op afspraak kan men natuurlijk ook nog steeds gezellig in de winkel aan de Hoogstraat 10 zelf komen shoppen. Maar ook worden er regelmatig op deze manier cadeaubonnen aangeschaft om de ondernemers te steunen of aan anderen cadeau te doen. Maar binnenkort maakt iedereen die nu bij Buitengewoon Kado een speciale cadeaubon van 5,- euro koopt kans op leuke (Paas)prijzen!

Marianne van Hal van Buitengewoon Kado heeft net als in februari nu opnieuw een loterij verbonden aan de cadeaubonnen die tot zondag 28 maart 17.00 uur worden verkocht. Het nummer op de Buitengewoon Kado cadeaubon is namelijk tevens een lotnummer. Op zondagavond 28 maart is vanaf 20.00 uur via de Facebookpagina van Buitengewoon Kado de trekking te volgen. De cadeaubon blijft een cadeaubon, want heeft men geen prijs, dan blijft de cadeaubon uiteraard gewoon geldig.

Verkoopadressen

De cadeaubonnen zijn a 5,- euro telefonisch of per mail te bestellen bij Buitengewoon Kado via:
T. 0485 45 15 10
e. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omdat Marianne in deze coronatijd ook als verpleegkundige actief is, is ze niet altijd telefonisch te bereiken. Daarom zijn de Buitengewoon Kado cadeaubonnen ook verkrijgbaar bij:

  • Bakkerij Verkerk in Langenboom;
  • Servicebalie Albert Heijn Mill;
  • Berends Bloemsierkunst Mill;
  • Marly’s Dierenspeciaalzaak Mill;
  • Café Broers Sint Hubert;
  • Cafetaria Amanshof Wilbertoord;

Verzoek is om op deze adressen de kosten van 5,- euro per cadeaubon contant te voldoen.

Tijdens de live trekking zijn er op zondagavond 28 maart nog extra prijzen te winnen via een spelelement. Nu al meer weten en straks niets missen van de spannende en ongetwijfeld humoristische loterij? Like de Facebookpagina van Buitengewoon Kado.